Nystart

Välkommen till Run your Health!

De flesta känner kanske till mig under företagsnamnet Performance by Hagström vilket jag nu valt att byta till Run your Health. Varför i hela fridens namn väljer jag då att byta ut ett väl inarbetat företagsnamn till något nytt? Jo när jag startade företaget från början stod jag och bolaget på en plats där jag jobbade mestadels med fysisk prestation. Men under de knappt åtta år som har gått har mycket förändrats och jag och bolaget har utvecklats till det jag står för idag. Idag jobbar jag mestadels med hälsa både fysisk och psykisk. Visst har jag fortfarande en del arbete med prestation vilket är jätteroligt men jag jobbar mer med att skapa hälsa via fysisk rörelse, och coachingsamtal. Rehabiliteringsträning för skador och stress. Löpningen finns fortfarande kvar där, den ligger mig varmt om hjärtat och jag vet att den kan vara väldigt lugnande och läkande för många om den används på rätt sätt.

Jag har även landat mer i hur viktigt det är att vi arbetar med alla delar av oss som människor, vi kan inte koppla bort någon del för det kommer alltid slå tillbaka förr eller senare. Vi behöver ta hand om kropp, knopp och själ.

Men varför namnet Run your Health? Vad står det för?

Run – löpningen är en del som ligger mig och företaget varmt om hjärtat och vi arbetar mycket med att hjälpa och inspirera människor att börja springa eller att springa lättare. Men Run står också för att ”ta kontroll” och ”ta hand om” sig själv och sitt liv, sin hälsa. Du kan själv ta kommando över/ta hand om/sköta om din egen hälsa. Det är ett medvetet beslut hos dig själv.

Your – Det är ditt liv och din kropp vi arbetar med, vi utgår alltid från dig och där du är idag. Dina behov och möjligheter. Vi ser även att varje individ har ansvar för sitt eget liv och vi gör alla val, aktiva eller passiva, och får även ta konsekvenser av detta. Vi som företag hjälper och stöttar våra kunder och ger dem verktygen men det är alltid personen som har ansvaret att göra jobbet.

Health – hälsan är i fokus, har vi inte hälsa så kommer vi ha svårt att få något annat att fungera. Det handlar om både den fysiska och psykiska hälsan. Även de gånger vi jobbar mot prestation sker det med en tanke på att det ska göras så hälsosamt som möjligt och att hälsan ska finnas där även när vi blir gamla.

Tack för att du tittade in här och önskar du kontakt med mig av någon anledning, kanske behöver du hjälp själv, eller vill ditt företag ha hjälp eller anlita mig för en föreläsning. Kanske vill du samarbeta kring dina produkter eller något roligt projekt! Var då inte rädd för att höra av dig till mig på info@runyourhealth.se

Magnus Hagström

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *