“Utan Magnus som PT hade jag aldrig orkat hålla i min träning under en längre tid på det sätt jag gör nu, han har verkligen hjälp mig att komma dit jag är idag.”

 

Jag tränar för att må bra och orka att leva ett aktivt liv och Magnus är PT:n som inspirerar och utvecklar mig i det.

Under åren vi jobbat tillsammans så har han utifrån mina personliga mål anpassat träningen för att jag ska nå målen. Målen har varierat, en period har det varit att springa ultralopp, en annan tid har det varit att bibehålla nivån och må bra.

Magnus styrka är bla hans stora kunskap inom träning och hälsa tillsammans med hans förmåga att utifrån den kunskapen anpassa träningen till mig och mina förutsättningar. Han gör träningen rolig och utvecklande, det är med skräckblandad förtjusning jag kommer till nästa pass iom att jag aldrig riktigt vet vilka övningar vi ska göra denna gång.

Jag gillar också upplägget vi har att jag få ett månadsprogram med träningsupplägg att följa, det gör att jag får till träningen även när jag inte kör med honom.

Han har också en bra förmåga att känna av hur jag mår just idag och anpassa träningen om jag tex haft en stressig dag och skulle ha svårt att få ut något av det pass han från början tänkt sig. Ett annat plus är att han har lärt sig känna av mitt humör, när vill jag prata under träningen och när jag vill vara tyst och fokusera, bra fingertoppskänsla.

Utan Magnus som PT hade jag aldrig orkat hålla i min träning under en längre tid på det sätt jag gör nu, han har verkligen hjälp mig att komma dit jag är idag.

Med vänlig hälsning

Roger Olofsson