En bild på Pia, en klient.

Pia Olofsson

”När man kommer till ett pass med Magnus möts man alltid av glädje.”

 

För drygt 5 år sedan fick jag i present 10 veckors komma igång träning med Magnus. Det var början på en hittills 5 år lång resa. När jag började hade jag ett stort mål att klara av att göra en svensk klassiker vilket jag kom i mål med för två och ett halvt år sedan. Påvägen har Magnus funnits med sitt helhetstänkande vad det gäller träning. Helhet vad det gäller kroppen men också arbetssituationen och livssituationen. Tillsammans med Magnus blir det mycket styrketräning där funktionella övningar är basen för att bygga upp kroppen så att den orkar åka ett helt Vasalopp tex. Ofta är dessa övningar kombinerade så att både styrka och rörlighet tränas men även ofta kommer kondition in också. Magnus har en unik förmåga att se obalanser och skavanker vilket gör att han lägger upp träningen för att jag skall komma till rätta med dem. Magnus är också väldigt lyhörd för hur jag mår och träningen för dagen anpassas till hur jag mår just där och då.

Mellan våra träffar har jag ett personligt utformat schema att följa. Det gör det väldigt lätt att lägga upp min träning. Jag behöver inte fundera så mycket över vad jag skall göra utan mer när jag skall göra de olika passen vilket passar mig perfekt.

Magnus har också hjälpt mig mycket med att få perspektiv på vad som är möjligt med min träning och vad som är viktigt. Att inte sätta för höga prestationsmål utan att vara nöjd med det jag presterar och se till vad jag åstadkommit.

När man kommer till ett pass med Magnus möts man alltid av glädje. Man vet att det kommer att bli en rolig stund även om man kanske inte ger uttryck för det just då när det bränner i musklerna och hjärtat är påväg att hoppa ur kroppen.

Magnus är idag för mig förutom min PT en väldigt god vän som jag uppskattar mycket.