Sweat it Out

I början på 2018 kommer jag starta något som jag länge tänkt på och det känns så fantastiskt att få göra mina funderingar till verklighet.

Sweat it Out 

Känner du att du skulle vilja träna och prata med andra män? I den här slutna gruppen kommer vi under 5 tillfällen ses och göra detta. Vi börjar våra träffar med ett träningspass på ca 45 minuter där vi jobbat med kroppen och svettas. Träningen fungerar för alla oavsett fysisk nivå, allt vi gör går att anpassa individuellt så att både den ovana och den vana får rätt nivå för sig själv.

Efter träningen tar vi något att dricka, äta (det kommer finnas te, kaffe, vatten, frukt mm på plats) och slår oss ned för att prata om våra tankar, funderingar, problem eller bara saker som hänt. Det finns inget ämne som vi inte kan prata om. Kommer inget upp kommer jag att ha ämnen som vi diskuterar kring.

I gruppen gäller en öppen och icke dömande attityd där vi med nyfikenhet stöttar och hjälper varandra i våra funderingar och problem. Allt som sägs i gruppen stannar där och vi kommer lova varandra att hålla ett tystnadslöfte. Det är viktigt för att alla ska känna sig trygga i att kunna dela med sig av sina tankar och känslor.

Viktigt att veta är att det finns inget krav på att dela med sig väl på plats, om man vill kan man komma och bara sitta med och lyssna.

Jag som bjuder in heter Magnus Hagström och har en lång bakgrund som tränare och samtalscoach där jag jobbat med personlig utveckling på många olika plan. Anledningen till denna grupp är för att jag upptäckt att många män saknar ett forum där de kan dela med sig av tankar och känslor med andra män.

Det är begränsat antal platser, och när väl gruppen börjat tas ingen ny deltagare in under de fem gångerna.

När: Tisdagar kl 17.00-19.20

Datumen: 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 3/4

Plats: Strong Body and Mind, Sjöviksvägen 132 Årstadal

Investering 3000kr ink moms

Anmälan: magnus@runyourhealth.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *