Magnus Hagström

Hjälper dig med både fysisk och mental hälsa.

Magnus har jobbat med människor och deras hälsa och utveckling sedan han var 19 år. Under dessa år har det varit allt från instruktör för olika träningskoncept och klasser, personlig tränare och löpcoach. Fast det har även vart fokus på den mentala utvecklingen, beteende förändringar och självkännedom.

 Idag är hans kompetens bred då han ser på människan som bestående av tre delar som sitter ihop och behöver beaktas mer eller mindre i alla individer. Dessa tre delar är den fysiska kroppen, den psykiska kroppen och den själsliga kroppen. När Magnus jobbar med en individ eller flera så tar han alltid alla dessa tre delar i beaktande. Oavsett om det är en klient som kommer till honom med ingången i träning och rörelse eller om ingången är i terapi eller ledarskapsutveckling så tas alla de tre delarna med. Idag jobbar Magnus med flera olika saker, från Personlig träning, medicinsk träning och företagsträning till samtalsterapi och coaching för både individer, par/relationer och grupper. Ledarskapsutveckling och grupputveckling. Plus att han utbildar och föreläser inom sina områden.

Behöver du hjälp med din hälsa?

Kontakta mig för en konsultation!

Resor & Event


Häng med oss på en resa för ditt välbefinnande!

29/9 – 3/10 2023

Träningsweekend med träning, hike & yoga


Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en långweekend med träning, personlig utveckling och återhämtning i fokus. På den här resan tränar, yogar och vandrar vi tillsammans

Rulla till toppen
×

Hej!

Klicka på mitt namn nedan för att skicka ett meddelande på WhatsApp!

× Kontakta mig