Föreläsningar

Jag skräddarsyr föreläsningar utefter det behov beställaren har inom mina kompetensområden. Några av de föreläsningar många företag och organisationer tidigare har bokat och som fått bra återkoppling är de två nedan.

Stress – Så Funkar Det!

Idag är det många som lider av problem skapade från stress! Stress är en naturlig, och livsviktig, funktion hos oss människor. Men om den blir långvarig så blir den nedbrytande och kan skapa svåra och ibland långvariga problem och sjukdomar. Men vad är egentligen stress och vad händer i kroppen när du blir stressad. Med en kunskap om detta kan det även bli enklare att göra något för att minska den långvariga stressen och även förstå kroppens och knoppens reaktioner.
Under denna föreläsning kommer du att få lära dig mer om stressens natur och om hur du själv kan göra förändringar som gör det lättare att hantera den.

Rörelse – Vägen Till Fysisk Och Mental Hälsa!

Att fysisk aktivitet är bra för oss vet nog de flesta men varför det är bra och hur stora delar av oss som det påverkar. Hur kan rörelse få dig att prestera bättre mentalt, att komma ihåg saker bättre och att minska stressen. Och kan rörelse verkligen få oss att leva längre? En inspirerande föreläsning om rörelse men inte prestation!
Rörelse är Medicin!

Rulla till toppen
×

Hej!

Klicka på mitt namn nedan för att skicka ett meddelande på WhatsApp!

× Kontakta mig