Min filosofi


Min syn på människan är att varje person är unik och består av tre delar fysisk, psykisk och själslig. Alla dessa delar behöver få ta sin plats och jag strävar efter att hitta en balans mellan dem. Jag arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv för att varje person ska må så bra som möjligt efter sina förutsättningar.

Run

Löpningen är en del som ligger mig varmt om hjärtat och jag arbetar mycket med att hjälpa och inspirera människor att börja springa eller att springa lättare. Men Run står också för att ”ta kontroll” och ”ta hand om” sig själv och sitt liv, sin hälsa. Du kan själv ta kommando över/ta hand om/sköta om din egen hälsa. Det är ett medvetet beslut hos dig själv.

Your

Det är ditt liv och din kropp vi arbetar med. Jag utgår alltid från dig och där du är idag. Dina behov och möjligheter. Jag anser även att varje individ har ansvar för sitt eget liv och vi gör alla val, aktiva eller passiva, och får även ta konsekvenser av detta. Jag hjälper och stöttar mina kunder och ger dem verktygen men det är alltid personen som har ansvaret att göra jobbet.

Health

Hälsan är i fokus, har vi inte hälsa så kommer vi ha svårt att få något annat att fungera. Det handlar om både den fysiska och psykiska hälsan. Även de gånger vi jobbar mot prestation sker det med en tanke på att det ska göras så hälsosamt som möjligt och att hälsan ska finnas där även när vi blir gamla.

Rulla till toppen
×

Hej!

Klicka på mitt namn nedan för att skicka ett meddelande på WhatsApp!

× Kontakta mig