Events

22-28 maj – 2024

Training Week Mallorca

Följ med mig på den årliga och populära “Training Week Mallorca” med på resan är åter Shirin Djavidi, det var vi två som startade denna resa för många år sedan. Mallorca är underbart på våren och perfekt för träning, yoga och vandring utomhus. Shirin och Magnus står för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass som bland annat innehåller soma move, utmanande cirkelpass, varierande styrka och löpskola. Dessutom inleds dagarna med yoga och meditation. Under veckan kommer du få jobba med både kroppens alla muskler och stärka dig både fysiskt men också mentalt inifrån och ut. Magnus och Shirin har jobbat ihop i flera år och den här resan har de gjort sedan 2016. Under veckan kommer det vara föreläsning och workshop med inspiration och motivation till en hållbar livsstil. Under resan gör vi även en härlig vandring mellan Deia och Port Soller. Mellan träningspassen kommer det givetvis finnas utrymme för sol, avkoppling och god mat. Vi kan dessutom garantera att du kommer återvända hem med ny energi, lärdomar, en härlig träningsvärk och minnen för livet.

20/5 – 23/5 2023

Lillelördag på träningshelg i Palma

Upplev Palmas pulserande stadsliv, magnifika strandpromenad och vackra stadskärna under en långweekend med träning, yoga, gemenskap och återhämtning i fokus. På den här resan blandar vi “business med pleasure” när vi varvar träning med cava, yoga, hälospepp och shopping.
Våra härliga profiler Anitha och Ann joinar oss denna annorlunda och roliga helg i Palma. Vi umgås, pratar, peppar och inspirerar varandra genom samtal och utmanande träning. 
Vår träningscoach Magnus Hagström som ansvarar för all träning och yoga är mycket erfaren och har en enorm kunskap när det gäller gruppträning anpassad för den inviduella personen. Han hittar alltid på roliga utmaningar och erbjuder en stor variation som passar alla och som ger dig mersmak att fortsätta med din träning på hemmaplan.
Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv, givande och avkopplande långweekend i vackra Palma och som vill resa iväg för att komma hem med grym energi, mer endorfiner, nya vänner och med tydliga hälsomål!
Dagarna börjar med yoga, promenad och frukost och följs av funktionell träning, därefter finns tid för sol, bad och shopping i Palma. Det blir även tid för motiverande hälsoföreläsning, pepptalk och samtal med Anitha och Ann. 

29/9 – 3/10 2023

Träningsweekend med träning, hike & yoga

Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en långweekend med träning, personlig utveckling och återhämtning i fokus. På den här resan tränar, yogar och vandrar vi tillsammans med vår coach Magnus Hagström som dessutom erbjuder korta personliga walk and talksamtal för att sätta individuella hälsomål. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv, givande och avkopplande långweekend i vackra Palma och som gör att du kommer hem med ny energi, endorfiner och med tydliga hälsomål! Dagarna börjar med yoga och följs av antingen funktionell träning eller vandring där vi får tillfälle att upptäcka mer av Palmas vackra omgivning.

Rulla till toppen
×

Hej!

Klicka på mitt namn nedan för att skicka ett meddelande på WhatsApp!

× Kontakta mig