Magnus Hagström

”Ingenting är förbjudet eller fel bara du mår bra av det. Du väljer själv hur du vill leva och vad du vill göra!”

Magnus har jobbat med människor och deras hälsa och utveckling sedan han var 19 år. Under dessa år har det varit allt från instruktör för olika träningskoncept och klasser, personlig tränare och löpcoach. Fast det har även vart fokus på den mentala utvecklingen, beteende förändringar och självkännedom.

 Idag är hans kompetens bred då han ser på människan som bestående av tre delar som sitter ihop och behöver beaktas mer eller mindre i alla individer. Dessa tre delar är den fysiska kroppen, den psykiska kroppen och den själsliga kroppen. När Magnus jobbar med en individ eller flera så tar han alltid alla dessa tre delar i beaktande. Oavsett om det är en klient som kommer till honom med ingången i träning och rörelse eller om ingången är i terapi eller ledarskapsutveckling så tas alla de tre delarna med. Idag jobbar Magnus med flera olika saker, från Personlig träning, medicinsk träning och företagsträning till samtalsterapi och coaching för både individer, par/relationer och grupper. Ledarskapsutveckling och grupputveckling. Plus att han utbildar och föreläser inom sina områden.

 En viktig del för Magnus är nyfikenheten. Att vara nyfiken för nya kunskaper och synsätt. Nyfiken på människor, både i allmänhet och i synnerhet på dem han arbetar med. Han vidareutbildar sig kontinuerligt på olika sätt hela tiden då hans tro är att han aldrig blir färdig och när nyfikenheten att lära sig mer eller annorlunda försvinner så är det dags att byta bana.

Rulla till toppen
×

Hej!

Klicka på mitt namn nedan för att skicka ett meddelande på WhatsApp!

× Kontakta mig